Pagina

Support deelname Nudge Leadership Challenge en draag bij aan MVO bij Rijnstate Ziekenhuis

Namens Rijnstate ben ik (Kirsten Westerveld) in de gelegenheid gesteld om op 26, 27 en 28 september 2014 deel te nemen aan de Nudge Leadership Challenge. Een geweldige uitdaging, waarvoor ik mij reeds heb aangemeld. Tót de aanvang van de challenge is mijn doel €1000,- gesponsord te krijgen als bijdrage aan het inschrijfgeld. Mijn vraag aan jou: wil je mij helpen dit bedrag bij elkaar te krijgen?

Waarom ik wil meedoen
Ik droom van een duurzame samenleving, waarin zoveel mogelijk mensen hun maatschappelijke rol en verantwoordelijkheden kennen en nemen. Waarom ik denk dat dat nodig is? Over 20 jaar is een tweede aardbol nodig om in alle moderne behoeften te voorzien die we samen hebben. Ik vind dat er iets moet veranderen!

Mijn persoonlijke ambitie is hieraan bij te dragen door mensen te inspireren, te verbinden en aan te zetten tot actie. Zowel thuis als op mijn werk houd ik mij steeds bewuster bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), wat ik liever vertaal naar maatschappelijk verantwoord leven :-)

Wat houdt de Nudge Leadership Challenge in
Nudge betekent 'zetje' en staat voor New Union for the Development of a Green Economy. Het duurzame consumentenplatform Nudge organiseert in samenwerking met TSM businesschool de Nudge Leadership Challenge. Deze prestigieuze competitie is voor de jonge leiders van de toekomst om zich te bekwamen als leider, te werken aan persoonlijke groei en de verwezenlijking van duurzame organisatiedoelstellingen.

Ik wil een leider zijn op het gebied van duurzaamheid. Tijdens de challenge verwacht ik inspiratie, kennis en inzicht in mijn ontwikkelpunten op te doen. De opgedane kennis en de contacten die zullen ontstaan ga ik inzetten om met Rijnstate te werken aan een maatschappelijk verantwoorde organisatie.

 Geloof je in mij?
En wil je mij steunen en bijdragen aan een iets mooiere wereld? Alle beetjes helpen. Daarnaast loot je vanaf een bedrag van €10,- mee naar een kadobon ter waarde van €30,- van Fair + Fair (neem eens een kijkje op www.fairandfair.nl)

Indien ik meer dan €1000,- inzamel schenk ik het bedrag dat hierboven komt aan de voedselbank.

Meer informatie over mijn ambities?
Ik vertel je graag meer over mijn ambities. Je kunt mij bereiken via kirstenwesterveld@hotmail.com

Meer informatie over Nudge lees je op www.nudge.nl. Ben je al overtuigd en wil je een bedrag overmaken, dan kan dit op rekening NL97RABO.0386.1682.10 t.n.v. K.Westerveld.

 

Document acties