Pagina

Programma ontbijtbijeenkomst World Fair Trade Day bekend!

Het programma van de ontbijtbijeenkomst op World Fair Trade Day 10 mei a.s. bij Stadsvilla in het Sonsbeekpark is bekend!

Zaterdag 10 mei is het World Fair Trade Day. De 100 Nederlandse Fairtrade Gemeenten (in wording) organiseren vele activiteiten om aandacht te vragen voor de ruime keuze aan fairtrade producten en de vele mensen en organisaties die inmiddels in hun koopgedrag bewust rekening houden met boeren en producenten in ontwikkelingslanden.

Fairtrade Arnhem doet dit met het organiseren van een Fairtradeontbijt voor haar deelnemers en belangstellenden.

Programma
9.00 uur Inloop Stadsvilla, Sonsbeekpark te Arnhem
9.30 – 11. 00 uur Fairtrade ontbijt

  • Tijdens het ontbijt zal Rico van der Schee, voorzitter Fairtrade Arnhem, kort vertellen waar we op dit moment mee bezig zijn en de toekomstige acties.
  • Kirsten Westerveld, van ziekenhuis Rijnstate vertelt over ‘Het Arnhempje’, een heus Arnhems fairtrade product in wording. Wat is het ‘Arnhempje’ wat is er gerealiseerd en hoe verder met de ontwikkeling van het ‘Arnhempje’. Wil je weten hoe het concept het ‘Arnhempje’ is ontstaan? Bekijk het filmpje op Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=N6fdQr2J0sY

 

Aanwezigen hebben volop de gelegenheid te laten weten waar een ShareTrade ‘handje/hulp’ gebruikt kan worden, welke fairtrade-actie er op stapel staat en te netwerken tijdens dit ontbijt.

 

 

 

Document acties