Pagina

Bridge to Fair tijdens Bridge to Bridge loop 14 september a.s

14 september tijdens de Bridge to Bridge organiseert Fairtrade Arnhem een ’ruilhandel’, de Bridge to Fair. Het is heel simpel. Arnhemse bedrijven en organisaties bieden een product of dienst aan en wij van Fairtrade Arnhem regelen dat zij er iets voor terug krijgen.

Wat is Bridge to Fair?

Op 14 september tijdens de Bridge to Bridge loop organiseert Fairtrade Arnhem de actie ‘Bridge to Fair’ op de markt. Van 11.00 uur tot 16.00 uur kunnen Arnhemse organisaties en bedrijven een product of dienst aanbieden in ruil voor een onbekend tegenbod. Fairtrade Arnhem wil hiermee de Arnhemse deeleconomie bevorderen en organisaties en bedrijven tegelijk de kans bieden hun product of dienst te promoten via hun netwerk.

Fairtrade Arnhem staat met een kraam op de markt waar het aanbod op de actieflyer kan worden ingevuld. Daarna gaan we de inzendingen matchen en brengen we de deelnemende bedrijven en organisaties met elkaar in contact. Tijdens de Fairtrade netwerkbijeenkomst op 24 september in de stadstuin Kweekland maken we de ‘oogst’ van de actie bekend en zetten we de gelinkte personen/organisaties in het zonnetje.

Arnhemse bedrijven en organisaties kunnen kosteloos deelnemen aan de actie en zo op een verrassende manier hun netwerk uitbreiden. Elke deelnemer aan de actie ontvangt een goodiebag.

Ook ruilen?

Leerlingen van de eerste Arnhemse Fairtradeschool het Montessori college zijn op 14 september in de stand aanwezig om de aanbiedingen te registreren.

Waarom meedoen?

-       Je ondersteunt de Fairtrade-visie
-       Je promoot je eigen organisatie
-       Je wordt gelinkt met nieuwe contacten
-       Het is kosteloos

Hoe doe je mee?

Kom op 14 september a.s. naar de stand op de markt en lever je aanbod in bij de leerlingen van de eerste Arnhemse fairtradeschool het Montessori college.

In de stand geven we ook informatie over Fairtrade, Bloei in Arnhem, de Milleniumdoelen én de ruilactie Bridge to Fair.

Document acties