Pagina

Bridge to Fair groot succes

20 flyers met ruilaanbiedingen zijn zondag 14 september ingeleverd tijdens de Bridge to Fair actie. 24 september a.s. wordt de oogst uitgereikt tijdens het Fairtrade netwerkevent bij stadstuin Kweekland.

20 ruilaanbiedingen
Totaal zijn er 20 aanbiedingen ontvangen. Zowel bedrijven als particulieren hebben een ruilaanbod gedaan tijdens de actie Bridge to Fair. Iedereen die bij de stand tijdens de Bridge to Bridge loop een flyer inleverde, ontving een goodiebag. Deze goed gevulde fair goodiebags zagen er prachtig uit en zorgden er zeker ook voor dat mensen nieuwsgierig werden bij de stand.

Fairtrade bananen
De wandelende fairtrade bananen kregen veel bekijks en waren werkelijk een eyecatcher op het plein.
Het grote lichtscherm op de markt vertoonde het Fairtrade Arnhem logo en ook het interview met Fairtrader Leo als banaan werd vertoond.

Fairtrade lopers
Het team Fairtraders dat meeliep met de Bridge to Bridge loop eindigde op de 12e plaats (vd 32 teams).
Kortom het was zeer een geslaagde dag. We zijn weer even gezien en bij veel mensen inmiddels ook herkend als Fairtrade Gemeente Arnhem.

'Oogsten' tijdens Fairtrade netwerkevent 24 september a.s.
De aanbieders krijgen vooraf bericht over de gemaakte match. Tijdens het Fairtrade/Sharetrade netwerkevent op 24 september a.s. worden zij met elkaar in contact gebracht.

Ook aanwezig zijn?
Meld je aan! Mail naar
Deze keer zijn we opnieuw op een bijzondere locatie: stadstuin Kweekland.

Voor het programma zie Agenda

Document acties