Pagina

Bloei! in [Arnhem] Fairtrade event op Roof Garden

Woensdag 25 juni was Bloei! in [Arnhem] te gast op het netwerkevent van Fairtrade Arnhem, op het groene dak van Roof Garden.

Wilma Mulder vertelde de ruim 50 aanwezigen over het Bloei! Initiatief. Zij deed een oproep om gebruik te maken van de website www.bloeiinarnhem.nl en hier ook actief input voor te leveren. De presentatie sloot mooi aan op de ShareTrade gedachte om binnen het netwerk van Fairtrade Arnhem kennis en contacten te gaan delen op een gezamenlijk platform. De netwerkbijeenkomst was opnieuw een groot succes.

 

Bloei! In [Arnhem]
Doel van Bloei! in [Arnhem] is om het centrale platform te worden waarop al het groene en duurzame nieuws in de stad zichtbaar wordt en waar fair zakendoen uitgangspunt is. Bloei in Arnhem biedt een podium aan groene initiatieven en daarmee tegelijkertijd een overzicht hiervan aan de inwoners en ‘groene’ consumenten. Zo dragen we samen bij aan de verdere ontwikkeling van Arnhem als groene en duurzame stad, waar inmiddels heel veel gebeurt op dit terrein.

Arnhem en Fairtrade
In Arnhem zijn veel actieve, betrokken bewoners en ondernemers, die allemaal op hun eigen manier een steentje bijdragen aan een bloeiende stad. Denk aan groene daken, wijkmoestuinprojecten en stadslandbouw. Ook zijn er groene energieprojecten, educatieve pakketten voor kinderen en er is veel belangstelling om veel meer zaken Fair Trade te gaan doen.

Bloei! in [Arnhem] brengt deze initiatieven samen met de Stichting Fairtrade en andere vernieuwende partijen voor het voetlicht. Waar mogelijk leggen we samen verbindingen. Zoals op Roof Garden waar allerlei matches plaatsvinden. Daarnaast is er de Bloei evenementenagenda (digitaal én op papier) waarmee we groene, duurzame evenementen onder de aandacht brengen.

Meewerken aan een bloeiende stad? Deel je ideeën, tips en nieuws met ons en en geef je mening via het Bloei! forum: http://www.bloeiinarnhem.nl/forums/topic/wat-zijn-jouw-ideeen-en-wensen-voor-een-bloeiende-stad/

 

Document acties