Pagina

Puur Restaurant Week

Restaurants in het hele land zetten een ‘Puur Menu’ op de kaart met biologisch, Fairtrade en duurzame vis of vegetarisch.
Wanneer 03-06-2013 16:30 tot
09-06-2013 16:30
Voeg agenda item toe aan kalender vCal
iCal

In de supermarkt kun je al kiezen uit een breed assortiment aan h’eerlijke producten die beter zijn voor mens, dier en milieu. Tijdens de Puur Restaurant Week geniet je ook tijdens een avondje uit van de beste ingrediënten die op eerlijke wijze zijn bereid. 'Puur Genieten!'

Duurzame ingrediënten winnen in de horeca aan populariteit. 'Een gerecht met een goed verhaal smaakt beter. Niet alleen omdat het beter voelt, maar ook omdat de herkomst van ingrediënten bepalend is voor de kwaliteit', aldus Ramon Beuk die optreedt als ambassadeur van de Puur Restaurant Week.


De Veldkeuken in Culemborg is winnaar van de titel 'Puurste Restaurant van Nederland 2013'. De winnaars van vorig jaar, Niels en Mirjam Gouda van Restaurant Natuurlijk in Egmond aan Zee, zijn onze nieuwe ambassadeurs. Zij blijven zich inzetten voor nog meer pure gerechten op de menukaart.

Document acties