Pagina

Open Dag & Techniekdag Industriepark Kleefse Waard

Kom op zaterdag 11 oktober naar de gratis Open Dag en Techniekdag op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem. Beleef het industrieel erfgoed, de architectuur, de innovatie en de duurzaamheid. Aanmelden niet nodig. Toegang gratis.
Wanneer 11-10-2014
van 11:00 tot 17:00
Waar Industriepark Kleefse Waard, Westervoortsedijk 73, Arnhem
Voeg agenda item toe aan kalender vCal
iCal

Neem een kijkje op plekken waar je anders nooit kunt komen, zoals bij productdesigners en industriële processen. Rij met een zonnetrein en met een elektrische auto, bekijk spectaculaire demonstraties van de brandweer en bouw je eigen windmolen. Jong en oud kunnen op 11 oktober de innovatie en techniek beleven op IPKW!

Praktische informatie
Datum: Zaterdag 11 oktober 2014
Tijd: 11.00 - 17.00 uur. Er is de hele dag van alles te beleven; slechts enkele activiteiten hebben een vaste begintijd. Houd de website in de gaten!
Locatie: Industriepark Kleefse Waard, Westervoortsedijk 73, Arnhem Noord
Entree: Gratis (aanmelden is niet nodig)
Bereikbaarheid: Kom met de fiets! Hier mag je het terrein mee op. Kom je met het OV, stap dan uit bij bushalte Kleefse Waard tegenover de ingang van het park. Kom je met de auto dan kun je naast de ingang van het park parkeren.
Doelgroep: Iedereen (jong en oud) die interesse heeft in duurzame industriële innovaties of die benieuwd is naar wat er achter de poorten van IPKW gebeurt. En kinderen en jongeren (t/m 16 jaar) die interesse hebben in bèta en techniek.

Meer informatie over dit agenda item

Document acties