Pagina

Netwerkbijeenkomst

Op 9 juli is er weer een Fairtrade netwerkbijeenkomst, met als gastspreker Jeanette van Mullem van "Puur! uit eten"
Wanneer 09-07-2015
van 16:00 tot 23:30
Voeg agenda item toe aan kalender vCal
iCal

Op 9 juli is er weer een Fairtrade netwerkbijeenkomst. Dit keer hebben we het genoegen Jeannette van Mullem te ontvangen als spreker en speciale gast. Jeanette is initiatiefneemster van "Puur! uit eten", de biologische, Fair Trade en duurzame culinaire gids, www.puuruiteten.nl. Bij Jeanette kun je altijd terecht voor aantrekkelijke adviezen om deze zomer extra te genieten van een verantwoord terrasje of diner.

Natuurlijk is er naast informatie over gezond en duurzaam genieten ook alle gelegenheid om contacten te leggen en je bedrijf of organisatie te profileren onder het genot van een hapje en een drankje.

Als locatie hebben we gekozen voor Roof Garden, op het dak van parkeergarage Rozet (Kleine Oord 177b, Arnhem, ingang rechts van Showroom Arnhem). Het programma duurt van 16.00 uur tot 18.00 uur. Daarna is er gelegenheid om van een 'duurzame dakhap' verzorgd door Stella By Starlight te genieten.

We hopen op fantastisch weer en een enthousiaste opkomst! Aanmelden voor de bijeenkomst kan bij Michiel Wilhelm, secretaris@fairtradearnhem.nl.

Speciale oproep: deelnemers aan de netwerkbijeenkomst kunnen zich melden om hun organisatie of bedrijf via een korte presentatie (pitch) in de schijnwerpers te zetten. Wil je hiervan gebruik maken, geef het aan bij je aanmelding, dan plannen we dat in.

  

 

Document acties